وبلاگ ویلاسازه

طراحی رستوران

طراحی رستوران

افرادی که قصد افتتاح یا بازسازی رستوران خود را دارند، علاوه بر در نظر گرفتن منوی جذاب باید به طراحی رستوران نیز توجه داشته باشند. زیرا یکی از دلایل اصلی شکست رستوران ها با وجود داشتن منوی عالی، عدم توجه به دکوراسیون داخلی رستوران است. طراحی داخلی رستوران کلید جذب و حفظ مشتریان است. یک طراحی جذاب رهگذران را به ورود ترغیب می کند و تجربه فوق العاده ای را برای آنها رقم می زند.در طراحس رستوران میتوان از انواع تخت سنتی بهره برد.

جهت سفارش صندلی های خاص و همچنین میز عسلی برای محیط رستوران با همکاران ما در ویلاسازه تماس بگیرید .

 

منظور از سبک طراحی در طراحی رستوران داخلی چیست؟

مفهوم یا سبک طراحی رستوران ایده یا موضوع کلی رستوران است که شامل طراحی داخلی، طراحی منو، سبک سرویس دهی و غذا می باشد. در واقع سبک طراحی نمایانگر فضای رستوران و فضای داخلی آن است.

طراحی داخلی بسیاری از رستوران ها بر اساس سلیقه شخصی و سنت های محلی است و همه آنها می توانند منبع الهام برای طراحی سبک رستوران شما باشند. اما علاوه بر تجربه شخصی، دکوراسیون داخلی رستوران را نیز می توان بر اساس علاقه به رشته خاصی از هنر، علم یا فرهنگ تعریف کرد. زیرا در نهایت غذاهای تهیه شده در رستوران ترکیبی از این سه مورد است.

رستوران سنتی

در نهایت فرقی نمی کند که چه سبکی را برای طراحی انتخاب می کنید، اجزای اصلی یک طراحی جذاب در همه سبک ها یکسان است و در جزئیات و سبک و سیاق متفاوت هستند. اکثر رستوران ها در سه سبک کلاسیک، مدرن و سنتی طراحی شده اند.

 

عناصر مهم در طراحی رستوران

کانسپت و سبک طراحی رستوران تعیین کننده نوع دکوراسیون شماست. دکوراسیون شیک تم کلی رستوران شما را تقویت می کند و به ایجاد فضایی دلپذیر کمک می کند. یک تم رنگی خوب نشان دهنده طراحی داخلی لوکس است و باید با سبک انتخابی هماهنگ باشد.

معمولا رستوران های خانوادگی با رنگ های ملایم و رستوران هایی که جامعه هدف آنها جوانان هستند از رنگ های شاد و جیغ استفاده می کنند. به عنوان مثال، اگر سبک تاریخی را برای رستوران خود انتخاب می کنید، باید از نقاشی های تاریخی، صنایع دستی مرتبط و مبلمان قدیمی استفاده کنید. خلاق باشید و از عناصر متمایز منطقه خود در دکوراسیون داخلی رستوران استفاده کنید.تنوع تخت سنتی

طراحی فضای باز در رستوران

اگر رستوران شما درای فضای باز میباشد شما با داشتن یک بخاری فضای باز میتوانید به صورت چهار فصل از این فضا استفاده کنید و همچنین با دیزاین مبلمان فلزی یا تخت سنتی میتوانید زیبایی خاصی به محیط بدهید.

  • مبلمان طرح کنزی ویلاسازه

    مبلمان ویلایی مدرن طرح کنزی تولید ویلاسازه

    ویژگی های رستوران کلاسیک

در طراحی داخلی رستوران کلاسیک چیدمان مبلمان و نوع مبلمان اهمیت زیادی دارد. نحوه چیدمان مبلمان به سبک این رستوران فضای خصوصی بیشتری را به مشتری می دهد. در رنگ آمیزی عناصر مورد استفاده در رستوران های کلاسیک از رنگ های تیره استفاده می شود. کارمندان نیز معمولا لباس های رسمی و خاص می پوشند.

از گلدان های بزرگ، شمع ها، لوسترها و تابلوهای نقاشی مجلل برای تزیین فضا استفاده کنید. در رستوران های کلاسیک معمولا موسیقی بدون متن پخش می شود، بسیار آرام و دلنشین. موسیقی ملایم همراه با نور مناسب فضای آرامش بخشی را ایجاد می کند.

رستوران سنتی

  • ویژگی های رستوران مدرن

یکی از اصول اصلی طراحی رستوران مدرن استفاده از نور ملایم و آثار هنری است. در این نوع طراحی از مبلمان ساده و چوب استفاده می شود. علاوه بر مبلمان، سایر اجزای دکوراسیون دارای رنگ های قهوه ای و خاکستری با تناژهای روشن هستند.

تخت سنتی و تاثیر آن در دکوراسیون

  • ویژگی های رستوران سنتی

در رستوران های سنتی با تم محلی، علاوه بر ارائه منوی ویژه با اقلام محلی، غذا در غذاهای سنتی سرو می شود. برای طراحی داخلی این سبک از رستوران ها اغلب از رنگ های تازه ای مانند زرشکی، قرمز، فیروزه ای و سبز استفاده می شود. چیدمان مبلمان فضای صمیمی تری را تداعی می کند و معمولاً از چوب ساخته می شود یا به صورت تخت طراحی می شود.

برای تزئین دیوار می توانید از آجر، عکس طبیعت، آثار باستانی و مناطق گردشگری محل مورد نظر استفاده کنید. موسیقی زنده محلی به همراه پرسنل با لباس های سنتی را می توان یکی از اجزای اصلی یک رستوران سنتی دانست. همچنین می توانید از صنایع دستی و عناصر قدیمی مانند سماور و صندلی برای زیباتر شدن فضا استفاده کنید.آشنایی با انواع مختلف مبلمان

اجزای اصلی در طراحی رستوران

طراحی رستوران وابسته به مجموعه ای از عناصر منسجم و مرتبط است که هرکدام حال و هوای یکسانی دارند. از نام رستوران گرفته تا حتی رنگ دیوارها؛ تمام جزئیات به شکل گیری ساختار نهایی رستوران کمک می کند.

نامی که برای رستوران انتخاب می کنید باید به گونه ای باشد که مشتری بتواند تصور درستی از سبک غذایی که سرو می کنید داشته باشد. علاوه بر این، نام انتخابی باید به یاد ماندنی، ساده و از همه مهمتر معتبر باشد. صاحبان رستوران اغلب از موقعیت مکانی رستوران، یک غذای خاص در منو یا حتی نام یکی از اعضای خانواده الهام می گیرند.

  • تجهیزات فضای بازطراحی منوی رستوران

طراحی منو یکی از عناصر اصلی طراحی رستوران است. طراحی منو شامل انتخاب آیتم ها، نحوه نوشتن منو و طراحی بصری آن است. غذاهایی که در رستوران سرو می کنید باید با سبک طراحی رستوران شما هماهنگ باشد.

  • نحوه چیدمان و تزیین رستوران

نحوه چیدمان فضای غذاخوری، دکوراسیون داخلی رستوران، رنگ دیوار، نورپردازی، مبلمان، میز، موسیقی و بسیاری موارد دیگر نقش مهمی در انتخاب سبک و دیزاین رستوران دارد. بنابراین حتی اگر کیفیت غذا مهمترین مسئله در مدیریت یک رستوران باشد، برنامه ریزی و تصمیم گیری در مورد دکوراسیون را نباید فراموش کرد.

  • ایده های انتخاب رنگ با توجه به مفهوم رستوران
  • رستوران های گیاهی: رنگ قهوه ای چوبی زرد آفتابی، سبز طبیعی
  • رستوران های غذاهای دریایی: رنگ های آبی و اقیانوسی
  • رستوران خانوادگی (با کودکان): رنگ های پاستلی

راهنمای خرید مبلمان ویلایی

ویلا سازه

ویلا سازه یکی از تولیدی های فعال در زمینه تجهیزات ویلایی و فضای باز می باشد . که محصولات خود را به صورت مستقیم به مشتریان عرضه می کند .

محصولات این تولیدی شامل: مبلمان ویلایی ، تاب ویلایی ، تاب ریلکسی ، انواع استند گل ، سایبان چتری و سایر محصولات فضای باز می باشد .

علاوه بر این ویلا سازه انواع تجهیزات گرمایشی مانند بخاری فضای باز ، آتشدان ، هیتر قارچی و همچنین محصولات سرمایشی مانند پنکه مه پاش را نیز ارایه می کند .

از دیگر محصولات این تولیدی می توان به انواع باربیکیو و کباب پز ، منقل مسافرتی ، چادر مسافرتی ، صندلی راک ، میز عسلی و محصولاتی از این دست اشاره کرد .

فواید غذای کبابی و باربیکیو

شماره تماس : 09142244372

ما را در شبکه های مجازی با نام ویلا سازه دنبال کنید .

جهت عضویت در پیج اینستاگرام ویلا سازه روی این لینک کلیک کنید .

 

 

بازگشت به لیست

1 نظر در “طراحی رستوران

  1. azari_kiz گفت:

    طراحی رستوران اصولی مجموعه ای از عناصر منسجم و مرتبط بوده که هر کدام از آنها حال و هوای
    یکسانی دارند. از نام رستوران گرفته تا حتی رنگ دیوارها؛ تمام جزئیات به شکل گیری ساختار نهایی
    رستوران کمک میکنند. در ادامه به بررسی مولفههای اصلی در طراحی داخلی رستوران میپردازیم:
    انتخاب نام رستوران
    نامی که برای رستوران انتخاب میکنید باید به گونهای باشد که مشتری با شنیدن آن، ایده درستی از
    سبک غذایی که سرو میکنید، بدست آورد. عالوه بر این، نام انتخابی باید به یادماندنی، ساده و از همه
    مهمتر معتبر باشد.
    طراحی منو رستوران
    طراحی منو یکی از اصلیترین عناصر طراحی یک رستوران محسوب میشود. طراحی منو شامل انتخاب
    آیتمها، نحوه نوشتن منو و طراحی بصری آن میشود. غذایی که در رستوران سرو میکنید باید با
    سبک طراحی رستوران شما هماهنگ باشد. همچنین سبک و لحن توضیح اجزای غذا و وصف مزه آنها
    به شخصیت برند شما بستگی دارد. در آخر نیز رنگها، نوع فونت و نحوه طراحی گرافیکی منو نیز با حال
    و هوای رستوران مرتبط است.

دیدگاهتان را بنویسید