-
راهنمای استفاده از باربیکیو برای افراد مبتدی
مقدمه
حالا که تابستان از راه رسیده است ، وقت آن است که به پیک نیک بروید و کباب درست کنید.
تازه با کباب کردن آشنا شدید؟
از کار کردن با باربیکیو میترسید؟
خب، نترسید. آن قدرها هم که به نظر می رسد سخت و پیچیده نیست. اگر به خریدن باربیکیو فکر می کنید، ما با بررسی کردن مزایا و معایب انواع کباب پزهای گازی و ذغالی، به شما کمک میکنیم که بهتر و راحت تر تصمیم خود را بگیرید وبرای ساختن یک وز دل انگیز از باربیکیو های ویلاسازه خریداری نمایید ونهایت لذت را ببرید.برای کسانی که به تازگی با باربیکیو و کباب زنی آشنا شده اند، به بررسی چند مرحله می پردازیم تا با نحوه قرار دادن غذاها بر روی باربیکیو آشنا شویم. و برای افرادی که با آن آشنا هستند دستور العمل ها و نکات و ترفندهایی برای هرچه بهتر کباب کردن با باربیکیو آماده کرده ایم. و حتی اگر در شهر زندگی می کنید و کباب کردن در فضای بازبرای شما امکان ندارد پس میتوانید کباب کردن در خانه را امتحان کنید! حتی با یک منقل مسافرتی نیز میتوانید همین مسایل را رعایت کنید تا تجربه خوبی داشته باشید.
برای پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان و اطلاع از قیمت بروزترین محصولات با این شماره تماس حاصل فرمایید :09142244372
استفاده از باربیکیو یک تجربه لذتبخش است و با رعایت تعلیمات صحیح میتوانید از بهترین نتایج پخت و لذت ببرید.
در ادامه، یک راهنمای کلی برای استفاده از باربیکیو آورده شده است
آمادهسازی گوشت
– انتخاب گوشت با کیفیت و نظافت آن از مراحل مهم است. گوشت را میتوانید مارینه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
آمادهسازی باربیکیو
– مطمئن شوید که باربیکیو به دقت و بر اساس دستورالعمل تولید کننده ترتیب داده شده و آماده برای استفاده است.
رعایت ایمنی
– در هر زمان که با باربیکیو کار میکنید، ایمنی خود را در نظر بگیرید. از دستگاههای ایمنی مانند دستکش و ماسک استفاده کنید.
انتخاب نوع سوخت
– بسته به نوع باربیکیو شما (گازی، فحمی، الکتریکی)، نوع سوخت را انتخاب کنید. هرکدام ویژگیها و روشهای مختلفی برای پخت دارند.
روشن کردن باربیکیو
– اگر از گریل فحمی استفاده میکنید، زغالها را به دقت روشن کنید تا به خوبی داغ شوند. اگر از باربیکیو گازی استفاده میکنید، برق را روشن کنید و دما را تنظیم کنید.
تهویه درست
– مطمئن شوید که باربیکیو دارای تهویه مناسب است. این امر به پخت یکنواخت ترکیبات غذایی کمک میکند.
مراقبت از گوشت در طول پخت
– گوشت را در طول پخت مراقبت کنید و به دمای مناسب دقت کنید. اگر از مراحل مارینه کردن استفاده کردید، از مواد را باقیمانده در زمان پخت جلوگیری کنید.
پخت با توجه به نوع گوشت
– نوع گوشت ممکن است نیازهای پخت مختلفی داشته باشد. به طراوت و دمای مناسب برای هر نوع گوشت توجه کنید.
ترکیبات اضافی
– اگر خواسته میخواهید طعم بیشتری به غذای خود بدهید، میتوانید از ترکیبات اضافی مانند گیاهان دارویی، مواد مارینه، یا ادویههای خاص استفاده کنید.
اندازه سرو
– از اندازه سرو مناسب برای هر شخص اطمینان حاصل کنید تا جلوی افزایش ناخواسته وزن و مصرف کالری زیاد را بگیرید.
تست کنید
– همواره قبل از سرو کردن به یک قسمت از گوشت برش دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً پخته شده است.
نظافت بعد از استفاده
– بعد از استفاده، باربیکیو را به دقت تمیز کنید. این کار به حفظ بهداشت و عمر مفید بیشتر دستگاه کمک میکند.
هر چند که این نکات راهنمایی عمومی هستند، اما توجه به جزئیات و د
از کدام کباب پز(باربیکیو) استفاده کنیم؟ زغالی یا گازی؟
با وجود صحبت های برخی از کباب پزهای مشتاق، هر دو روش کباب کردن مزایا و معایبی دارند و در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرید! در این جا به بررسی برخی از معایب و مزایای روش ها پرداخته ایم:
کباب زغالی
- بازۀ قیمت وسیعی دارد: از منقل های ارزان قیمت گرفته که به راحتی پیدا می شوند تا انواع مجلل و گران قیمت. (+)
- بسیار داغ می شود. (+-)
- دستی روشن میشوند و حداقل بیست دقیقه قبل از پخت باید گرم شود (معمولاً بسیار بیشتر) (-)
- به دلیل تولید خاکستر تمیز کردن آن سخت تر و پیچیده تر است. (-)
- هر بار که کباب می کنید،کباب طعم دودی دارد. (+-)
- ثابت نگه داشتن درجه حرارت کار دشواری است. (-)
- آتش واقعی کباب میکنید
کباب گازی
- معمولاً گرانتر از نوع زغالی است، اگرچه مدلهای ارزان قیمت نیز در دسترس هستند (+-)
- وسیله گریل کردن هر چقدر پیچیده تر باشد به معنی وجود قطعات بیشتری است که می توانند شکسته شوند (-)
- تمیز کردن آن آسان است (+)
- میتوانید به طور دلخواه با قرار دادن تکه های چوب در جایگاه مخصوصشان برای تولید دود، غذا را دودی کنید. (+)
- استفاده از آن راحت است (+)
کباب پز (گریل)خود را روشن کنید! نحوه استفاده از کباب پز)باربیکیو):
- اگر از گریل ذغالی استفاده می کنید ، بعد از هر بار کباب کردن سینی خاکستر آن را خالی کنید.
- قبل از شروع آشپزی ، هر دو نوع کباب پز باید گرم شوند. انواع گازی به راحتی روشن می شوند (مطمئن شوید که درپوش را هنگام روشن کردن گریل، باز کرده اید!) ، اما اگر تازه کار هستید و نمی دانید چه طور گریل خود را روشن کنید ، ویدیویی در ارتباط با روشن کردن گریل زغالی در سایت وجود دارد ، ، برای روشن کردن گریل ذغالی خود ، به احتیاج دارید . لطفاً ذغال خود را با مایع آتش زا روشن نکنید! با وجود اینکه سریع تر روشن میشود اما طعم غذای شما “شیمیایی” میشود. اجازه دهید کباب پز گازی حداقل 10 دقیقه و زغالی حداقل 20 دقیقه گرم شود.
- بعد از گرم شدن گریل، از یک برس سیمی استفاده کنید تا گوشت سوخته و جرم های روی توری گریل را حسابی پاک کنید. در ابتدای فصل کباب کردن باید توری گریل را با برس سیمی به خوبی تمیز کنید. سپس ، در طول فصل کباب کردن ، قبل و بعد از کباب کردن یک برس سریع بکشید و در نهایت بعد از صرف آخرین وعده غذایی خود در فصل تابستان یا پاییز ،برای جلوگیری از زنگ زدن گریل در فصل زمستان بر روی بخش های فلزی کباب پز خود گریس بزنید.(در صورتی که برس سیمی ندارید ، می توانید استفاده کنید.)
- پس از تمیز شدن کباب پز ، با استفاده از یک کاغذ روغنی و انبرک کل میله های کباب پز را با روغن چرب کنید، از روغنی با دمای سوخت بالا همانند روغن کانولا استفاده کنید.
- حالا که توری کباب پز شما داغ و تمیز است ، غذای شما به آن نمی چسبد و به احتمال زیاد آن خطوط کبابی کلاسیک را دریافت خواهید کرد!
چه چیزی را کباب کنیم
مطمئناً همه می دانند که می توانند استیک و برگر را گریل کنند ، اما آیا می دانستید که گریل کردن برای ساندویچ و پیتزا نیز عالی است؟ در اینجا لیستی از دستورالعمل های موادی که میتوان گریل کرد آورده شده است:
- پنیر کبابی.
- سبزیجات راحتی کباب می شوند ، فقط سبزیجات مورد علاقه خود را انتخاب و امتحان کنید!
- یا اگر ترجیح می دهیدکباب را با سیخ چوبی امتحان کنید.
- و حتی گریل کردن ذرت!هنگامی که این دستورالعمل های ساده را داشتید ، می توانید شروع کنید به گریل کردن آن ها!
- پیاز شیرین ، یک پیش غذای عالی خواهند بود.
- پیتزای کبابی لازم نیست پیچیده باشد!
- به نظر می رسد که ساندویچ با سس مایونز سیر یک ناهار عالی برای یک روز تابستانی که حوصله آشپزی نداریم، است.
- گوشت کبابی به سادگی بر روی کباب پز(گریل) شما درست می شود!
- طعم مرغ در نمایشگاه ها و رستوران ها بسیار خوب است ، درست است؟ این دستور العمل ” مرغ کبابی ” به شما کمک می کند تا دقیقا همان طعم خوشمزه مرغ را در خانه ، با هر تکه مرغ که می خواهید استفاده کنید ، داشته باشید.
- کباب های گاو کبابی ترییاکی بسیار خوشمزه هستند ، به خصوص اگر شما سس تریاکی خود را تهیه کنید!
- ماهی سالمون گوشت سفت چربی بالای طبیعی دارد و برای کباب کردن مناسب است. کباب کردن ماهی با پوست، گوشت را از پختن زیاد و از هم پاشیده شدن محافظت می کند.
- چه کسی می تواند در برابرطعم بی نظیر مقاومت کند !
- هر جمعه ، نارگیل و لیمو یک دستور کبابی جدید ارسال می کند. ژوئن برای ما گوشت خوک که از انار ملس تهیه شده بود. بقیه دستور العمل های منحصر به فرد و خوشمزه راشل را دوباره بررسی کنید!
نکات و ترفندهای باربیکیو
- به منظور جلوگیری از اینکه مواد غذایی اب و عصاره خود را از دست بدهند به هنگام چرخش گوشت یا سبزیجات به جای چنگال از انبر یا کاردک استفاده کنید.
- سعی کنید برگرداندن مواد در حال گریل را محدود کنید . در حالت ایده آل ، شما در هر بار کباب کردن فقط یک بار مواد غذایی را که گریل می کنید برگردانید.
- هر کاری که می کنید ، برگر یا مرغ (یا هر چیزی) را با کاردک در حین کباب کردن فشار ندهید! این باعث می شود عصاره آن ها خارج شوند و یکبار که خارج شدند … دیگر خارج شده اند!
- برای داشتن طعم دودی فوق العاده ، مقداری چوب (مانند چوب درخت گردو ، بلوط ، یا چوب های سخت دیگر که خرد نشده اند) را مدتی در آب خیس کنید ، سپس آنها را روی ذغال خود بریزید و کوره را بپوشانید ، یا اگر از گاز استفاده می کنید ، آنها را طبق دستورالعمل سازنده در جایگاه مخصوص خودشان قرار دهید.
- برای تزریق اسانس گیاهی به غذاهای کبابی ، در حین کباب کردن گیاهان را مستقیماً روی ذغال بریزید. یا اگر از گریل گازی استفاده می کنید ، گیاهان را در آب خیس کنید و قبل از قرار دادن غذای خود روی آنها ، آنها را روی میله ها و توری های مخصوص کباب کردن قرار دهید.
- اگر می خواهید گوشت یا سبزیجات خود را آب دار میل کنید ، این مرحله را در آخر انجام دهید. به این ترتیب قندها ، یا سس شما زمان کاراملی شدن یا سوختن را نخواهد داشت.
- اگر همه اینها خیلی پیچیده به نظر می رسند ، یا اگر بیرون از خانه باران یا هوا سرد است ، می توانید استفاده کنید .
مقالات مرتبط :
چند باربیکیو ارزان قیمت و با کیفیت