باربیکیو, وبلاگ ویلاسازه

مزایا و معایب بهترین نوع گریل

باربیکیو های ویلاسازه با نوع گازی وذغالی

 

گریل های قابل حمل

این گریل ها زیرمجموعه سایر گریل ها هستند و بستگی به سوختی دارد که استفاده می کنند. ذغالی، پروپان، گاز شهری فرقی ندارد، می توانید این گریل را با خود همه جا حمل کنید. بهترین روش برای گرم کردن غذاها و کمپ استفاده از این نوع گریل است.جهت خرید باربیکیو و سفارش انواع باربیکیو گازی، زغالی و برقی می توانید با کارشناسان مجموعه ویلاسازه تماس حاصل نماید.09142244372

 

گریل های قابل حمل

این گریل ها زیرمجموعه سایر گریل ها هستند و بستگی به سوختی دارد که استفاده می کنند. ذغالی، پروپان، گاز شهری فرقی ندارد، می توانید این گریل را با خود همه جا حمل کنید. بهترین روش برای گرم کردن غذاها و کمپ استفاده از این نوع گریل است..

باربیکیو های ویلاسازه در اندازه و ابعاد مختلف

باربیکیو های ویلاسازه همراه با ریل و جابه جایی آسان

مزایا و معایب گریل های قابل حمل

  • مزایا
  • بهترین انتخاب برای رفتن به کمپ بوده و می توانید غذای خوشمزه ای در انتها داشته باشید.
  • می تواند در منزل هم استفاده شود. سایز کوچکی دارد و بنابراین فضای زیادی را در حیاط و ایوان اشغال نمی کند.
  • چون گریل های قابل حمل معمولاً کوچک اند، قیمت کمی دارند.

 

  • معایب
  • معمولاً برای مهمانی های بزرگ مناسب نیستند.
  • مراقب باشید برند معتبر بخرید. برخی تولید کننده ها از کار می زنند مخصوصاً در گریل های ارزان و قابل حمل.

 

باربیکیو های ریلی قابل حمل اسان

باربیکیوهای ذغالی و گازی ویلاسازه با ظاهر مدرن‌تر و عملکرد بهتر

 

سالم ترین نوع گریل کدام است؟

سالم ترین نوع گریل، گازی است. چون تمیز می سوزد و هیچ گونه ترکیبات فرار شیمیایی که غذا را آلوده کند ندارد. دود ایجاد نمی ‌کند که یعنی غذا در مقایسه با سایر روش های پخت، سالم تر است. می توانید برای این نوع گریل از توری استفاده کنید تا چربی ها را گرفته و به این ترتیب میزان کالری کمتری دریافت می کنید.

 

ساده ترین نوع گریل کدام است؟

ساده ترین گریلی که می شود با آن کار کرد، گریل ذغالی است و به دلایل متعددی محبوب سرآشپز است. استفاده از آن آسان بوده و نیاز به افزودن طمع دهنده دود نیست. گیرنده هوا در انتهای گریل قرار گرفته و به صورت دستی قابل تنظیم است. وقتی هوا وارد گریل می شود از زغال های داغ عبور می کند و بعد از طی کردن لوله از بالای گریل خارج می ‌شود. بزرگ ترین مزیت تنظیم هوا این است که وقتی دما در نقطه های ثابت بماند، در طول آشپزی هم ثابت مانده به شرطی که ذغال کافی وجود داشته باشد.

بهترین گریل برای استیک کدام است؟

گریل های ذغالی یا هیزمی معمولاً بهترین انتخاب برای کباب کردن استیک هستند چون طعم اش حفظ می ‌شود. همچنین گریل ذغالی این گزینه را می دهد که انواع مختلفی از چوب به آتش اضافه کنید تا خاصیت دودی آن افزایش یابد و طعم گوشت بهتر شود.

 

کدام گریل دوام بیشتری دارد؟

گریل هایی که دوام بیشتری دارند، آن هایی هستند که از استیل عایق – پودری ساخته شده اند. با این وجود استیل سنگین هنوز هم بهترین گزینه است چون مدت بیشتری دوام می آورد. در انتخاب گریل باید به کیفیت، ویژگی ‌ها، سبک و قیمت محصول توجه کرد. استفاده از گریل استیل به شما این اطمینان را می دهد که مقاوم است و به آسانی خراش برنمی ‌دارد، فرو نمی رود و آسیب نمی‌ بیند. وقتی استفاده نمی ‌کنید، روکش اش را بیندازید تا سال ‌ها برای تان کار کند.

باربیکیو ویلاسازه با رنگ کوره ای کاملا محکم و مقاوم

باربیکیو های ویلاسازه در اندازه و ابعاد مختلف

مزایا و معایب گریل های قابل حمل

  • مزایا
  • بهترین انتخاب برای رفتن به کمپ بوده و می توانید غذای خوشمزه ای در انتها داشته باشید.
  • می تواند در منزل هم استفاده شود. سایز کوچکی دارد و بنابراین فضای زیادی را در حیاط و ایوان اشغال نمی کند.
  • چون گریل های قابل حمل معمولاً کوچک اند، قیمت کمی دارند.

 

  • معایب
  • معمولاً برای مهمانی های بزرگ مناسب نیستند.
  • مراقب باشید برند معتبر بخرید. برخی تولید کننده ها از کار می زنند مخصوصاً در گریل های ارزان و قابل حمل.

 

 

 

سالم ترین نوع گریل کدام است؟

سالم ترین نوع گریل، گازی است. چون تمیز می سوزد و هیچ گونه ترکیبات فرار شیمیایی که غذا را آلوده کند ندارد. دود ایجاد نمی ‌کند که یعنی غذا در مقایسه با سایر روش های پخت، سالم تر است. می توانید برای این نوع گریل از توری استفاده کنید تا چربی ها را گرفته و به این ترتیب میزان کالری کمتری دریافت می کنید.

 

ساده ترین نوع گریل کدام است؟

ساده ترین گریلی که می شود با آن کار کرد، گریل ذغالی است و به دلایل متعددی محبوب سرآشپز است. استفاده از آن آسان بوده و نیاز به افزودن طمع دهنده دود نیست. گیرنده هوا در انتهای گریل قرار گرفته و به صورت دستی قابل تنظیم است. وقتی هوا وارد گریل می شود از زغال های داغ عبور می کند و بعد از طی کردن لوله از بالای گریل خارج می ‌شود. بزرگ ترین مزیت تنظیم هوا این است که وقتی دما در نقطه های ثابت بماند، در طول آشپزی هم ثابت مانده به شرطی که ذغال کافی وجود داشته باشد.

بهترین گریل برای استیک کدام است؟

گریل های ذغالی یا هیزمی معمولاً بهترین انتخاب برای کباب کردن استیک هستند چون طعم اش حفظ می ‌شود. همچنین گریل ذغالی این گزینه را می دهد که انواع مختلفی از چوب به آتش اضافه کنید تا خاصیت دودی آن افزایش یابد و طعم گوشت بهتر شود.

 

کدام گریل دوام بیشتری دارد؟

گریل هایی که دوام بیشتری دارند، آن هایی هستند که از استیل عایق – پودری ساخته شده اند. با این وجود استیل سنگین هنوز هم بهترین گزینه است چون مدت بیشتری دوام می آورد. در انتخاب گریل باید به کیفیت، ویژگی ‌ها، سبک و قیمت محصول توجه کرد. استفاده از گریل استیل به شما این اطمینان را می دهد که مقاوم است و به آسانی خراش برنمی ‌دارد، فرو نمی رود و آسیب نمی‌ بیند. وقتی استفاده نمی ‌کنید، روکش اش را بیندازید تا سال ‌ها برای تان کار کند.

مقالات مرتبط :

راهنمای خرید انواع منقل مسافرتی

چند باربیکیو ارزان قیمت و با کیفیت

بهترین مکان برای قرار دادن باربیکیو

انتخاب باربیکیو ذغالی

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید